Vítejte Na Stránkách Rekreační Stáje Řídeč

Vítáme Vás na našich stránkách a děkujeme Vám za zájem o náš program 🙂

Agroturistice se věnujeme od roku 2000, kdy jsme začali pořádat naše první letní tábory jak se zaměřením na jezdectví, tak i anglické, indiánské, pohádkové a mnoho dalších v našem rodném Radíkově. Chatu pod Věží na Radíkově jsme opustili v roce 2014 a přestěhovali se do Řídeče, kde pokračujeme v naší koňské cestě se stejnou láskou ale v menším měřítku a rodinné atmosféře.
 

Naše stáj nabízí vyžití jak pro děti, tak pro dospělé. Objednat se můžete na romantickou vyjížďku v terénu, výuku jízdy na jízdárně, projížďku kočárem, team building ve skupinách nebo dobrodružné vícedenní putování na koních.

V létě pořádáme letní tábory pro děti s dlouholetou tradicí, mimo letní prázdniny pořádáme jezdecká soustředění, kroužky a jiné akce.

Nabízíme i vodění na koni do přírody nebo na Vaší akci.

K dispozici je ubytování ve třech 3-lůžkových pokojích s kuchyňkou a koupelnou nebo jednom společenském pokoji až pro 20 osob.

Areál je pokryt Wi-fi

Na co se těšit do konce roku

Jistě jste si mohli všimnout, že rok 2023 už pomalu končí, my každopádně ne. Už v pondělí 3. 12. se rozjely zimní kroužky. Kdo by ovšem náhodou neměl čas se k nám podívat přes všední dny, ať už na vyjížďku nebo na kroužek, budeme také na nejedněch adventních nedělích ve Šternberku, kde si můžete dát nejen výborný punč, ale také se svézt na koni nebo si koupit Vánoční poukázku, pokud ještě nemáte, co pod stromeček :).

Mimo to bych Vás také mile ráda pozvala na pár každoročních akcí, bez kterých bychom se v prosinci neobešli:

21.12. Vánoční pečení u koní

26. – 28.12. Vánoční (příměstský) pobyt u koní

24.12. Vánoční vyjížďka

31.12. Silvestrovská vyjížďka

A už jenom taková poznámka pod čarou, kdo pravidelně sleduje naše stránky, ví, že podobnými pozvánkami minulý rok se tato nová verze stránek rozjela :).

Pozvánka na zimní vyjížďky

  • 24. 12. 2023 – Vánoční vyjížďka
    • 10:00
    • Cena: 550 Kč/os
  • 31. 12. 2023 – Silvestrovská vyjížďka
    • 10:00
    • Cena: 550 Kč/os
  • 1. 1. 2024 – Novoroční vyjížďka
    • 12:00
    • Cena: 550 Kč/os

Zimní kroužky (prosinec – únor)

Po podzimních pokračují zimní jezdecké kroužky pro začátečníky i pokročilé vždy v pondělí 15:00 – 18:00, čtvrtek a pátek ve 14:00 – 17:00. Začínáme v pondělí 4.12. 2023.
Jednorázové vstupné na kroužek je vždy 200 Kč a můžete přijít v jakýkoli den chcete, prosím vždy jen ohlášení účasti alespoň den dopředu. Vemte klidně kamaráda, který si chce koně jen zkusit.
Klasické kroužky rozdělené dle zkušeností budou zase od března/dubna dle počasí.
tel.: 603104815

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Léto už je za námi a pomalu ale jistě už se nám rozjíždějí jezdecké kroužky.
Tento rok bychom Vás rádi pozvali nejenom na vyjížďku naší krásnou přírodou, ale i Den otevřených dveří pořádaný na svátek svatého Václava ve čtvrtek 28. září.
Začínáme od 14 hodin a program zahrnuje mimo občerstvení z okýnka a nabídku makrel a opékání u táboráku jak aktivity s koňmi..

  • vodění na koni zdarma
  • ukázka voltiže
  • parkur
  • čtverylka
  • soutěže pro děti ( parkur a mini-maxi bez koní o ceny)

..tak i spoustu věcí děti,  které nejsou úplně „koňáci“ 🙂

  • malování na obličej
  • navlékání korálků
  • omalovánky

Doufáme, že se na konci září sejdeme v hojném počtu a odvezete si nejenom příjemný zážitek, ale i třeba chuť se někdy sami projet na koni.
Těšíme se na Vás!

Léto v plném proudu

První čtvrtina prázdnin už je za námi a my už máme za sebou dva úžasné turnusy letních táborů s koňmi. Zážitků bylo nemálo, tak ještě že to máme zdokumentováno v naší galerii ;). Máme toho ovšem ještě hodně před sebou a i když se většinu turnusů podařilo obsadit, pořád máme spoustu volných míst na rozděleném 4. turnusu a 8. intenzivním kurzu pro pokročilé, tak nezapomeňte včas podat přihlášku, ať Vám to neuteče!

Jarní jezdecké kroužky

Zveme Vás na další sezónu jezdeckých kroužků, které budou vždy 4x týdně rozdělené podle stupně jezdeckého výcviku. Kroužky jsou v pondělí, úterý, čtvrtek a pátek a nabídnou Vám minimálně 3 hodiny plnohodnotného času u koní pod vedením zkušených vedoucích.
Více informací, přihlášky a počet volných míst najdete na stránkách v záložce KROUŽKY 😉
TĚŠÍME SE NA VÁS!

Zimní jezdecké kroužky leden – únor

Během ledna a února pokračují zimní jezdecké kroužky pro začátečníky i pokročilé vždy v úterý a pátek ve 14:00 – 17:00. Začínáme v úterý 3.1. 2023 a končíme v úterý 28.2. 2023
Jednorázové vstupné na kroužek je vždy 200 Kč a můžete přijít v jakýkoli den chcete, prosím vždy jen ohlášení účasti alespoň den dopředu. Vemte klidně kamaráda, který si chce koně jen zkusit.
Klasické kroužky rozdělené dle zkušeností budou zase od března/dubna dle počasí.
tel.: 603104815